15 ХИТРИНИ ЗА ВЕЛИКОЛЕПНА КОСА

Posted on

15 ХИТРИНИ ЗА ВЕЛИКОЛЕПНА КОСА

1.Боядисайте косата си в перфектен цвят който ви подхожда.Използвайте сегашният си цвят-никога не потъмнявайте или изсветлявайте цвета си с повече от 2 тона наведъж.

2.Яжте здравословна храна.Най-полезната храна се намира в рибата,ядките и сиренето.

3.Направете бляскави къдрици с помоща на четка и сешоар.След като я направите обемна ,използвайте маша за да оформите меки къдрици по краищата на косата.

4.Не сте се прибрали вкъщи снощи?Използвайте стилизиращите продукти на половинката си,за да постигнете изумителни резултати.

5.Бъдете бляскави и красиви.Комбинацията от сешоара и естественото изсъхване на косата са най-добрият вариант за да получите естествена прическа.Използвайте малко продукт за изправяне за да оформите.

6.Ако изправяте къдравата си коса,силиконовият серум е ключът към трайността.Нанесете малко количество върху косата ,след което оформете със сешоар и дооформете с преса.

7.Контролирайте импулсивното желание да промените драстично прическата си и първо изпробвайте някой от многото сайтове представящи ви как бихте изглеждали с друга прическа.

8.Косата ви няма обем?Отидете на фризьор за да изтъни косата ви подходящо и да разчупи прическата ви с етажиране.

9.Русият цвят подходящ ли е за вас ?Ако сте имали руса коса като малки,или през лятото косата ви е придобивала медни нюанси,най-вероятно русият цвят би ви подхождал.

10.Направете си рошав кок.Топирайте леко косата си и нанесете стилизираща вакса или спрей за блясък със среден фактор на фиксация,след това приберете косата си в асиметрично разположен кок от едната страна на главата.

11.Ако сте брюнетки не прекалявайте с лака за коса,защото той отнема от блясъка на косата ,предпочетете спрей за блясък с фиксация.

12.Ако косата ви е къдрава ,овладейте я като и направите витаминозна маска и дълбоко подхранване за да я съживите и омекотите.

13.Избягвайте да стресирате косата си -третиране,прекалено стегнати конски опашки или неправилно разресване.

14.Искате да станете червенокоси?Ако краищата на косата ви са изтощени,те няма да задържат добре червените нюанси на косата,затова най-добре я подкъсете и направете подхранване.

15.От блондинка сте решили да се превърнете в брюнетка,променете грима си също.Опушеният грим е подходящ за по-тъмните нюанси на косата.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *