Контакт

cloud mining pool

Връзка с нас

КОИ СМЕ НИЕ :
ЕКСТЕНШЪН СТУДИО“РЕН“ дълги години е на пазара на удължения за коса и се ползва с перфектна репутация сред клиентите си. Наши клиенти са момичета от цяла БГ, сред които са и известни фолк величия, актриси, бизнесдами и др. Ние предлагаме най-високо гарантирано качество естествена коса за удължаване, опашки, бретони, кичури с кератин и консумативи. Всички наши коси за удължаване са изработени от 100 % естествена руска коса, която позволява да се третира като собствената и да се използва поне две години при правилна употреба: Това включва закупените удължители за коса да се мият, сушат и боядисват с качествени продукти или при професионални коафьори, да се слагат маски и кристали и др., защото вашата удължена коса не се подхранва като собствената. Удълженията трябва да се разресват внимателно с четка за екстеншън от естествен косъм.

ЗА ПОРЪЧКИ : Моля, попълнете формата в сайта или се свържете с нас на посочените телефони – 0899/ 284 936 0878/ 284 936

ДОСТАВКА : Моля, имайте предвид, че изпълнението на дадена поръчка се извършва за 24 часа, според зоните на покритие на куриерската фирма. Внимание! Ако заявите продукти в събота, поръчката Ви ще стигне до Вас едва в понеделник. Доставките в делнични дни се извършват от 9:00 до 17:00 часа, в събота – до 12:00 часа от куриерска фирма „Еконт”. В неделя не се извършват доставки. За получаване в заявен точен час се заплаща допълнително такса от 2.40 лв. Доставките се заплащат в момента на получаването, като таксата е за сметка на клиента.

МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ:
Международни доставки до Гърция, Сърбия, Румъния и Македония:
Доставките се извършват от фирма Speedy/Еконт до вратата на клиента или до офис в съответния град. Времето за доставка е между 2 и 5 работни дни в зависимост от отдалечеността на населеното място. Възможност за наложен платеж за суми над 60 лв.За други европейски държави се използва куриерска служба DHL или Български пощи. Доставката с DHL е 2 работни дни.С Български пощи 5-12 рaботни дни – доставка до адрес с обратна разписка.
ЦЕНИ:
До Румъния, Гърция, Македония, Сърбия – 20-35 лв.
До други европейски държави:
– Български пощи – 30-60 лв, в зависимост от вида на услугата

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ :
1. Несъответствие в цвета на косата / подлежи на замяна/
2. След ползване на опция „Преглед“ при доставка с куриерска фирма Еконт. Ако не одобрите пратката по време на прегледа, който се извършва пред служител на Еконт – можете да върнете пратката, без да заплащате наложения платеж. Разходите по обратния път са за сметка на клиента.

РАБОТНО ВРЕМЕ : Студиото работи всеки ден, вкл.събота и неделя